Halllllooojjjj!

Hej! Förlåt så sjuuukt mycket för dålig uppdatering men jag har faktiskt ett liv också xD  Nejmen sommar’n närmar sig och kommer nog försöka blogga litegrann iallafall då. :) Vad har ni gjort under den senaste tiden då?

Jag har varit till Serbien på fiolresa men som ni vet så lägger jag ALDRIG upp bilder från resorna… Eftersom jag aldrig har lust att göra det. Sry för det…^^

Hade tänkt och tipsa om en JÄTTEBRA ekologisk hudvård sida. Finns allt från godis till deodoranter och allt där emellan. Hittade mycket jag gärna vill ha men fastnade för dessa två produkterna:

Crazy Rumors Läppbalsam i olika färger och ”smaker” hittar ni HÄR!

Crazy Rumors skapar läppbalsam som är kul, nytt och unikt! Crazy Rumors innehåller ekologiskt sheasmör och ekologisk jojobaolja som räddar torra läppar och gör dem supermjuka. Dessa läppbalsam är dessutom sötade med naturlig stevia – som godis för läpparna! Varje serie innehåller naturliga och ekologiska smaker, rena essentiella oljor och naturliga mineralfärger. Crazy Rumors är naturlig och ekologisk och är inte testade på djur.

 

Acorelle - Fresh Deodorant Roll-on, 50 ml

Acorelle Fresh Deodorant Roll-On hittar ni HÄR!

Vad är det:
Acorelle Fresh Deodorant Roll-on är en deo med alunkristaller, rosenvatten och ekologisk aloe-vera.

Vad gör den:
Alunkristallerna reglerar perspirationen och påverkar bakterierna som orsakar dålig lukt. Dålig lukt neutraliseras. Rosenvatten lugnar känslig hud och aloe-vera återfuktar och mjukgör.

Användning:
Använd dagligen på torr och ren hud.

Fritt från:
– Aluminiumklorid
– Petroleum-baserade ingredienser
– Parabener & phenoxyetanol

 

 

Sidan heter softskin.se och är ett svenskt företag som säljer ekologisk hudvård. Kika in där och se vad som passar dig! =)

 

See you later, alligator ^^