Tävling! Sista anmälningsdag 5 Juni!!!

Hej, tänkte anordna en tävling på skoj skull.

Hur går det till?

1. Skicka in en bild till min mail natalie(at)aland.net. I mejlet är det bra om du skriver vem du är och att du vill vara med i min ”blogg-tävling”. Eftersom jag inte har någon aning vem de från mammas Facebooksida är (om ni är därifrån) får ni gärna skriva att ni är mammas kompis.

2. Vänta på mitt svar; Tack för ditt bidrag, kom ihåg att kika in på bloggen den 10 Juni för att se resultatet. Kram Natalie!

OBS! Svara dock inte på detta mail om du inte har några frågor.

3. Vänta tills den  10 Juni då jag avslöjar vinnaren.

VIKTIG INFORMATION!:

Observera att bilden du skickar är okej att lägga ut på min blogg (läs mera om detta längre ner under ”vinnaren”) D.v.s. inte någon bild som ”avslöjar” var du bor eller något liknande. En bild du tagit på stranden, på dig själv eller något sådant :)

Du får bara delta med en bild så välj en bild du vill ha och absolut inte flera!

Vinnaren:

Jag kommer att titta igenom bilderna och den bild jag tycker är ”finast” kommer att vinna. Och för att det inte ska bli orättvist eller någon som blir ledsen kommer alla andra bilder komma på en stolt andra plats! :) :)

Den vinnande bilden kommer jag att lägga ut på min blogg och observera att du skriver i mejlet om du vill att jag skriver hela ditt namn (Bilder är tagen av [namn]…) eller om du bara vill ha ditt förnamn.

Senaste anmälningsdag är den 5 Juni så ni får skicka in så fort som möjligt. 

Har ni frågor kring detta kan ni alltid ställa frågan/frågorna i kommentaren så ska jag försöka svara så snabbt som möjligt.

Tack för ditt bidrag! Må bästa man vinna! :D

 

Lördag

Hej på er!
Planerna för idag är redan planerade. Imorgon är det Morsdag och pappa har köpt en stor damm till mamma så vi ska åka och köpa en ny pump till den. Den förra var sönder :/
Men efter det (på hemvägen) åker vi via 4h gården och kikar lite. I sommar kommer jag och Moalie förhoppningsvis köpa varsitt marsvin från 4h gården så vi ska åka och kika lite på bebisarna ;)
Sen är det bara GODIS som gäller xD

Bilder:::

20130511-105939.jpg

Bild jag hittat på internet

20130511-110030.jpg

Lite morgontrött, ligger i sängen :) ;)

Men jag fotar lite på 4h gården om jag hinner. Om vi har tur så har ju ”bebisarna” föds o då kommer jag ju SJÄLVKLART fota :) <3 Men ha en fortsatt trevlig Lördag :)

Kramiz från Natalie

Byastädning!

Hej!
Idag, Söndagen den 5 Maj bär det av till Byastädning. Byborna kommer såklart också med!
Vi kommer gå från en backe ner till Bambölevik och väl där kommer vi äta korv, bullar m.m.
Simon kommer med traktorn o hämtar upp alla soppåsar vi fotgängare lämnar vid sidan av vägen och sorterar sedan soporna.
________________________________
Onsdag är det film/chillkväll hos bästa vännen Daniela och Emil (kärleken hos mig och Daniela) kommer också med. Sen kommer också Jack (kompis till allihopa). Kul dehär med ”att-träffa-kärleken-för-första-gången” :D
Har ju kontakt med Emil på Skype också så han vet vem jag är. Oroa er inte!! :)

Kram Natalie

Till Vänster, Daniela. Till Höger Jag!

20130505-115528.jpg

1 Maj

Hej underbaraste läsare!
Idag är det 1 Maj. Dagen ser ganska lugn ut. Familjen ska åka på Loppis så vi får se om jag hittar något :)
Lägger upp lite bilder sen :)

Kram

20130501-104235.jpg