Pappas musikblod!?

Hejsan, rubrik är väll inte den bästa. Men så här är de. Jag har börjat gilla Europe (ett band, de som sjunger The Final Countdown) Här är två av de bästa jag hört av dem:

Bästa ever :D

Nog bästa tryckaren jag hört på länge…

Haha, de va lxm favvisar på pappas tid.. :O Men faktiskt tycker jag att han som spelar gitarr, han med mörkt hår är söt.!! Men Harry (One Direction) ligger fortfarande först<3

/The Princess Nattis

 

YEEEEEY!

Hej hallå hur mår ni?

Jag mår ju super eftersom mamma fick det fixat ÄNTLIGEN!!! NU HAR BLOGGEN ÄNDRATS! Jag ska nog småfixa och trixa lite också. En sak jag tänkte ta upp:

Nu när ni ska lämna en kommentar så står det: Lämna ett svar ovanför inlägget ni vill kommentera. Tryck där så kommer ni till rätt :)

Jaja, ska småfixa nu!

/The Princess Nattis (De vart ingen ”slutbild” ändå)

(!)

Ett snabbt hem igen bara…

Bilden jag laddade upp i förra inlägget, den syns bara halva. :( Men här har jag ett förslag på header. Eller jag VILL ha den men vi får väll se om jag och mamma kan röra ihop något av de hela…?

Här är bilden som jag hoppas att ska synas :) ;

pizap.com13589528368121Ja, så ser den ut. Om ni inte ser hela kan ni ju alltid försöka trycka på bilden. Jag vet inte än om det är som på andra bloggar, att man trycker på bilden så blir den större. Jaja, försök åtminstone.

Ha de så very good allesammans ;)

/The princess Nattis

 

FOKUS!!!

Hej, idag tänke jag hålla mest fokus på bloggen :) Haha, jag försökte göra lite ändringar med insåg snabbt att det inte var lika lätt som på bloggplatsen.se där jag och min underbara bästis har en blogg jag nämnt tidigare!? (www.almanattis.bloggplasten.se)

Jo just de, innan jag glömmer bort det: I sluten av inläggen kommer det numera finns en ”slutbild” istället för; /The princess Nattis. Jag tyckte det var dag att dra igång lite sådana relationer..?!

Men aja, puss puss på er. Ska försöka EN GÅNG TILL med förbättrningarna :D

Så här kommer antagligen headern se ut… Om jag nu får det fixat :)

Header cool Först på nästa inlägg kommer ”slutbilden”