Shoppingdag!!!

Heej!!! Igår var jag med mormor, Julina, Moalie och Ellen (Min mammas kusin som är 11 eller 10 år) Vi Shoppade jättemycket: Julina, Moalie och jag köpte skor!!! Som var skitsnygga och så köpte Ellen, Jag, Julina och Moalie 2 doftsudd (Sudd/gummisudd som luktar) Och Moalie och Ellen köpte ett litet block som såg ut som en Iphone (Stavning?) Julina köpte också ett par byxor åt sig!!! Förresten så var min kusin Milian också med en stund han köpte en brandbil som kunde spruta vatten om man tryckte någonstans.smileySen gick vi och åt lite glass!!! Och sen åkte vi och kollade på fotboll för Ellens bror spelade då! (Ellen och Theo som han heter är från Finland) Theos lag heter: Kristina Sporting!!! Eller något sånt!!!

Puss och kram//: Natalie!!!smiley

När får vi komma igen???

Hejsan svejsan allihop!!! Alltså för inte så länge sen så var jag och mina systrar: Moalie och Julina hos Andy som jag skrev om i ett inläggsmiley Då rev vi ner hela hans hus… Nästan… Allt började med att vi hade kuddkrig alla vi 3 mot honom. Och sen snodde vi hans bilnyckel så första gången så sprang jag ut med den på gården… Sen den andra gången så slängde vi ut den genom fönstretsmiley Sen blev det middag och sen kuddkrig IGEN sen var han så trött så vi spelade ett spel!!! Sen åkte vi och köpte glass och sen gick vi ner till vattnet!!! Gissa om han var slutkörd mär mamma kom och hämtade oss!!! Så en liten fråga till Andyboy/Andy: – När får vi komma igen???
P.S. Han är en sådan person som ÄLSKAR att busa och leka med barn. Så han hade inget emot att vi rev hela han hus!!!D.S.

Puss och kram: Natalie Fagerlund!!!+ Julina och Moalie!!! Men bara till Andy hälsar dom till smiley