Skönt!

Gud vad skönt det är, nu när jag just varit till Tandläkaren och tagit bort en tand som har haft ett hål. Men som tur var så hade jag redan lagat hålet och det var bara fyllningen som kommit på fel(Den hade lossnat) . Så nu är den ute…Pust, nu kan jag ju pusta ut. För inatt vaknade jag typ sådär vid 12 tiden av att det värkte som sjutton i tanden, vilket betyder att jag var gråtfärdigsmiley Pappa kom och pysslade om mig och jag fick ta värktablett+Att jag fick laser av mamma. Så så gott har jag då inte sovit inatt. Nä nu ska jag inte skriva mera jag får väll återkomma.

Kram Nataliesmiley

Rockoff… Eller?

Nu närmar det sig Måndag då Danny (Han som sjunger ”In the club”) och Eric Amarillo ska komma på besök till Rockoff. Men nu är de ju så att varken mamma eller pappa har pengar så det räcker smiley så jag får inte komma in på gården utan måste sitta utanför på en hög kulle. Inte så kul men det duger. Bara jag iallafall får se dom… Om vi nu kommer åka och sitta på en kulle häller de beror ju på vädret och om mamma och pappa orkarsmiley Vi får väll se. Nä nu ska jag spela ett spel som heter: Moviestarplanet förkortning=Msp

Kram Nataliesmiley

3 dagar med gullungar!!!

Nu har det gått 3 dagar sen Nono, Dessi och ,Matte föddes. Wilda har fått tillbaka sina krafter och är redo att börja ett liv som kattmamma. Kan inte vänta tills jag, Julina och Moalie får gosa och leka med domsmiley Men inte bara det… Allting händer ju på samma gång… För en sak ska jag säga er.. De kan vara lite men bara pickolite jobbigt att ta hand om Nono Dessi och MattesmileyMen inte gör de någonting. Vi får ju hjälp av Wilda våran käraste kattmamma. Hon kämpade ju hårt för att få ut Matte, Dessi och Nono.Och nu… nu äntligen har dom kommit till världen. Jag ska bara meddela att Katten som dog döpte mamma till Helaku som betyder ”Full av sol” på Indianspråk. Kom också ihåg att hålla ögonen öppna på: www.wilda.miinas.com ifall de händer någonting extrasmiley. Ha de jätte bra i fortsättningen så syns vi snart igen!
//:Natalie Fagerlund er blogg skrivaresmiley!

Något som skett nästan som en dröm!

Men gud Wilda födde 4 kattungar i natt smiley. Men olyckligtvis dog en på grund av gomspalt smiley Bilder finns här nedan! Mamma och pappa turades om att sitta uppe i natt ifall Wilda fick problem! Pappa fick sova 3,5 timme och mamma 1 timme. Herregud va hon sov länge men inte nog med de… Hon måste ju hjälpa till med förlossningen också smiley lllllliiiiiiiittttteee jobbigt tror jag smiley Jag vaknade i natt typ kl: 3 av att pappa kom och frågade om jag ville komma och titta på första kattungen gissa vad jag svarade……….. ÖÖÖÖmmmmm nää jag vill sova för han väckte ju mig kl: 3 herregud va jag var trött. Och syrrorna ville inte heller titta dom var minst lika trötta som jag smiley…..Sööööömmmmmnnnnntutor liksom smiley Nu kommer bilder på de fantastiska kissorna:

Image Thumbnail Image Thumbnail
Image Thumbnail

Bild nr 1 tror vi ska heta Shideezhi kallas Dessi! Bild nr 2: Wematin kallas Matte! Nr 3: Wynnono kallas Nono. Alla namn är indian namn! Skriver mera sen någon annan gång!Q Tills dess ha de jätte bra nu!!och tack för att ni höll tummarna!!

Allt på samma gång….

Usch vad nervöst de blir denna kväll Wilda är på gång nu. Nog kommer hon bli kattmamma ikväll eller inatt. Hoppas jag vaknar av att de ligger kattungar i vardagsrummet hoppas, hoppas, hoppas oändligt hoppas smiley Skriver säkert imorgon att de har hänt något fantastiskt så håll tummarna bara för min och Wildas skull! Tack för de…… Jag bara älskar er som lämnar en kommentar. Om ni är nyfikna vad som har hänt mellan färden som Wilda varigt dräktig gå in på: www.wilda.miinas.com Så där nu är jag klar med allt skrivande lägger ut bilder på kattungarna kanske imorgon om ni håller tummarna ordentligt lova de nu då!!! smiley lllllllllllllllllliiiiiiittttttteeeeeeee nervös faktiskt smiley tänk om kattungarna inte klarar sig nu då fast de gör dom nog smiley ha en jätte bra kväll!!!!!!! Puss och kram från eran bloggskrivare Natalie Fagerlund smiley älskar er <3 (<3=hjärta)