Wilda… Dräktig help me!

Snälla help! Vår lilla kisse är dräktig! Ska vi verkligen få kattungar! Både mamma, pappa och syrrorna går förväntansfullt fram och tillbaka!!! Pappsen har snickrat ihop en kattungslåda men Wilda värkar inte uppskatta den så mycketsmileyDe var meningen att kattungarna skulle komma till Jorden där i men Wilda säger emotsmileySå vi får väll vänta och se!
//: Natalie med familj!

Besök!!!

Hej på er! I Fredags kom mormors föräldrar på besök till mormor och morfar. Gud va roligt att få träffa dem igen!!! Fast än dom åker till Sverige snart och dom tar även med sig mormor och morfar dit! Men inte gör de någonting!!! Men vi får väll träffa dem igen någon gångsmiley Jippi! Nä nu ska jag inte skriva mera för nu ska jag chatta med kompisar och läsa bloggar! Ha de riktigt bra och sköt om er!!!!!!!! smiley

Snart ledigt!

Hej! Snart får jag vara med mommo iställe för att jobba hela långa dagen! Gud vad skönt det ska bli… Fasst man vet ju aldrig vad mommo ha planerat. Det kanske blir jätte tråkigtsmiley… Fasst det tror jag inte!smiley För nu ska jag ju bara slappa, Sola och allt sånt där!

Jobb, jobb och skoj!

Hejsan allihopa! Nu i sommar några veckor måste mamma och pappa jobba! Så jag måste vara på deras jobb och hjälpa till men det gör ingenting! För sen när man har jobbat klart får man vara på datorn och jag tar en paus och bloggar lite!För er skull såklart! Men inte e jag slö och säger emot när mamma eller pappa frågar om jag kan göra si och så…Fasst en det är sommarlov! Ha det jätte könt i sommar mvh//:Natalie!

Simma, cykla och lite till…

Mmmm vad sommaren luktar härligt. Fåglarna kvittrar och havets vågor sjunger en svag melodi. Ja… Nu e sommaren äntligen här. Jag cyklar ner till stranden och badar lite grann var endaste dag!smiley Sol var endaste dag ååå vad härligt det är!smileysmileysmiley Det är llllllllåååååååååååånnnnnnnnnnnggggggggtttttttttt kvar tills skolan börjar!
//:Sommar hälsningar från Natalie!