Dag 3

Nu har vi vinkat hejdA? till Pargas och rest vidare till Raseborg.

Efter en snabbvisit vid Bondbirsn i Pargas, A?kte vi till Skanssi fAi??r snabbshopping fAi??r att infAi??rskaffa bikiniunderdel A?t Julina + ”sandaler” A?t bA?de Julina och Moalie. En snabbshopping som blev vAi??Ai??Ai??ldigt utdragen och med mungipor som bAi??rjade nudda golvet pA? oss alla fem. NA?, Julina hittade till slut det hon behAi??vde. VAi??rre var det med Moalie. Jag behAi??ver knappast sAi??ga att vi slutligen gav upp. 😉

Vid 4-tiden anlAi??nde vi till EkenAi??s och vAi??nnerna T och Ts hus. Jag backade husvagnen pA? plats och sen bar det ivAi??g tillbaka in till EkenAi??s centrum fAi??r att fA? lite mat i oss. Tro det eller ej, men vi valde faktiskt KotiPizza! Jag var helt enkelt fAi??r lat fAi??r att stAi??lla mig och laga middag i husvagnen.

Efter middagen tog vi oss ner till badstranden. Barnen njAi??t av ett svalkande dopp, medan jag och Nicke njAi??t av kvAi??llssolen. Det verkar dock som om de ekenAi??siska flygmyrorna attraheras av A?lAi??nningar…

KvAi??llen har spenderats tillsammans med T och Ts barn; T och T. Lilla T har visat oss deras fina hAi??st och barnen har haft underhA?llning till max. 🙂

Imorgon bAi??r det av till Borgbacken. Jag behAi??ver knappast sAi??ga att barnen nAi??stan lAi??ngtar ihjAi??l sig… Jag dAi??remot lAi??ngtar inte det minsta. Hujedamej att behAi??va stA? och se pA? nAi??r kidsen flyger och far och hjAi??rtat mitt Ai??r i halsgropen! NA?, det hAi??r mammahjAi??rtat behAi??ver definitivt hAi??rdas, sA? det Ai??r nog bara att le och se glad ut. 🙂

Slutligen vill vi gratulera herr och fru Baarman, det vill sAi??ga Julinas pappa och bonusmamma till giftermA?let! De busarna Ai??verraskade gAi??sterna pA? den stora fest de var gAi??ster pA?, med att viga sig tillsammans med deras tvA? andra dAi??ttrar. Stort grattis frA?n oss och hAi??rni, nAi??sta gA?ng ni gifter er, fA?r ni nog lov att vara mindre hemliga sA? Ai??ven Julina kan delta! 😉

Kram
mamma Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *