Mina tankar…

Livet… Vad handlar livet om? Handlar det om vem som Ai??r rikast, vem som har snyggast klAi??der och allt dAi??remellan?

Ingen vet sAi??kert men en sak vet vi! Ta vara pA? tiden. SlAi??sa inte bort den med onAi??digt tjafs, att trycka ner dig sjAi??lv och andra och sA? vidare.

GAi??r som jag; SAi??tt dig ner och skriv ner tio eller fler saker du vill gAi??ra innan du dAi??r och dela inte med dig av din lista. BehA?ll den fAi??r dig sjAi??lv och granska den en dag i veckan. Jag sAi??ger inte varfAi??r du skall granska den fAi??r det fA?r du bestAi??mma sjAi??lv. AnvAi??nd dina tankar och idAi??er fAi??r att fA? fram vadAi??du vill gAi??ra. Det gAi??ller inte bara din lista utan allt du gAi??r ungefAi??r.

Du kan inte bara sitta dAi??r inne pA? en stol och tAi??nka:Ai?? Jag ska bara… Om en liten stund… osv. Du skadar dig sjAi??lv!

Se det sA?hAi??r istAi??llet: Om jag gAi??r det hAi??r nu har jag tid Ai??ver att gAi??ra nA?got annat senare… Du kommer mAi??rka att du mA?r mycket bAi??ttre dA?.

 

Mitt fAi??rsta inlAi??gg pA? familjebloggen tAi??nkte jag igenom lAi??nge innan jag skrev. Jag ville skriva nA?got som fick er att tAi??nka om. Lyckades jag?

SjAi??lv Ai??lskar jag att lAi??sa blogginlAi??gg som verkligen berAi??r mig och inlAi??gg som fAi??rAi??ndrar lAi??sarna. Det Ai??r min A?sikt. Ingen kan Ai??ndra pA? det fAi??rutom jag sjAi??lv. Inte du, inte mamma, pappa, syster, kompis, mormor, morfar osv. Bara jag!

Tack fAi??r att du lAi??ste och jag hoppas innerligt att du gillade det du lAi??ste och att du sprider budskapet pA? ditt sAi??tt. Du fA?r tolka det som du vill.

GlAi??m inte att kika in min blogg som du hittar hAi??r!

Kramar frA?n Natalieai???

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *