Dags för omstart

Ikväll har jag gjort en omstart i vovvarnas träning. Det är väldigt länge sedan jag gjorde något ”vettigt” med dem och nu är det dags att ta tag i det igen. De svarade som väntat; med full glädje och hög hjärnverksamhet.

Ayleen – påbörjad ”städa upp”. Klickat in henne på att toucha med nos samt förlängd touch.
Freja – plockat upp tidigare påbörjad ”plats vid besök”. Platsläggning på filt.
Stina – påbörjad ”sitt” och ”sitt kvar”.

Skulle hemskt gärna gå någon klickerkurs nu när min kör är slut för denna säsong. Får se om Maria på Hundinstitutet.com har någon kul kurs på antågande. 🙂 Natalie och Moalie ska åtminstone få gå privat agilityträning med henne med Freja och Stina.

Kram
matte Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *