Rallylydnad + rullabella + nakenfis = sant

Sedan en tid tillbaka har jag fått rullstol; min rullabella. Den hjälper mig i vardagen och framför allt i hunderiet! Vips kan jag ta med hundarna på promenad igen! Inte så lätt på vår grusväg dock, men det går. E-motion däck gör att jag får upp till 70 % extra kraft, vilket innebär att jag behöver använda egen muskelstyrka väldigt lite. Så nu har jag bestämt att jag ska gå rallylydnad…i rullstol. 😀 Ledaren Eva Ekström-Andersen får nog gnugga geniknölarna framöver.

Hade egentligen tänkt gå med Freya, vår arbetsmyra till heeler, men eftersom hon varit skendräktig, vill jag inte lägga in henne i ett stressmoment med andra hundar, utifall att det skulle trigga till återfall. Så nu ska istället nakenfisen Ayleen få testa på det hela. Har ingen som helst aning om hur jag ska få henne att göra som jag vill med tanke på hur reserverad hon är för människor och andra hundar och dessutom utomhus i höstrusket, men på något sätt ska det väl gå. 🙂

Idag har vi tränat hemma på gården och det gick verkligen jätte, jätte bra! Hon var otroligt duktig! Jag ska sätta mig ner nu med alla papper och slita mitt hår över hur stationerna ska genomföras, men på något sätt ska det väl gå. Mycket vilja, mycket improvisation och en stor dos jävlar-anamma samt lite problemlösning. Spännande spännande! På söndag är det dags!

 

Kram
matte Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *