Dagens träningsrunda

På med overall åt Ayleen och fram med ytterkläderna åt mig och ut i vårsolen för att träna lite. Ville testa om hon alls bjöd något med kläder på, och dessutom utomhus. Jodå, det gick rätt bra. Förutom att godiset var allt för trist för att komma upp i någon snabbare belöningsfrekvens.

Körde följande moment:

  • sitt
  • ligg
  • fokus (måste tränas oftare)
  • testade lite fokus baklängesmarsch, men fokus sitter för dåligt än
  • följa targetsticka
  • bli på musmatta
  • omväntlockande ligg
  • bli på handtarget

Känner att det är allt för svajigt i kontakten/fokus. Kanske skulle det vara bättre med annat godis, men tycker ändå att vi inte har tillräckligt där.

Ska försöka komma mig för att köra ett pass inomhus ikväll oxå. Ska se om backa vid vägg vore värt att testa redan nu, eller om det blir repetition av dagens träning. Tänker oxå snart påbörja utgångsställning och fritt följ. Fritt följ får dock vänta tills fokuset sitter. Jag ska höra med Maria imorgon om det kan vara så att jag har för höga krav på fokus, om det skulle räcka med en lite mindre vinkel eller nåt.

 

Kram
matte Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *