Ayleens garderob

Nakenfis, som fröken är, så har det behövts en del kläder sedan hon flyttade in till oss och fleecetäcket växts ur. Bilderna är klickbara.


Det här är en smått ofrivillig, nyväckt, mannekäng som bilden till trots faktiskt gillat sin stickade jumper väldigt mycket. Jag är ingen van stickare, så den här tog någon vecka att få färdig. Den är stickad med fuskflätor.


Nästa på tur var ett täcke i ulltyg och teddykrage. Symaskinen behärskar jag bättre än stickorna. 🙂


Eftersom det blev rejält kallt och snöigt denna vinter, fick ulltäcket bytas ut mot ullhalare/ulloverall med vindtätt yttertyg på kroppen och fleecekrage som går att dra upp över huvudet när det är riktigt kyligt. Till fötterna har jag sytt skor fodrade med teddy och yttertyg i fuskläder och markistyg. Skorna har verkligen varit guldvärda och är duktigt uppnötta nu när våren kommit! Som synes har hon inga problem med kläder och verkar vara en sån som anser att man ska ha kläder efter väder.


Eftersom vi började valpkurs utomhus i slutet av mars och det fortfarande är temperaturer kring nollan, fick det lov att bli en träningsoverall i fleece. Lagom varm att träna i, men lagom rörlig för att kunna bjuda olika rörelser och moment obehindrat.


Ja, våren är här och vårvindarna med dem. Här har Ayleen fått täcke i vindtätt, tunt, tyg. För att få det lite stadigare, valde jag att lägga vliselin på insidan.


Kläder efter väder. Självklart behövs även en regnjacka med huva utifall att det blir regn på valpkursen.

 

Har även sytt några halsband.


Lila fuskskinn. Till vänster dekorerat med bling bling, till höger dekorerat med svart reflex.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *