Inomhus 2007

23 december-07

Klicka på bilderna för att få se dem i större storlek!


Dessa bilder är tagna kvällen innan julafton. Här är arbetsbänken avplockad och alla hushållsmaskiner e.t.c. ligger och väntar på köksbordet för sortering. En del ska upp på vinden över jul och en del ska förvaras lättåtkomligt. Eftersom julafton firades hemma hos oss, behövde bänken tömmas för att ge plats åt alla julmat.
Dörren till vänster leder in till lilla toan. Detta är alltså den del av köket som är mot sovrummen (förutom Julinas sovrum som är i andra delen av huset).


Kökets motsatta sida med alla julkort på frysdörren. Bakom den vägg där kyl och frys står, är hallen.


Bild på hela köket, taget från dörren in till Julinas rum. Till höger skymtar hallen.


Här är vardagsrummet. Bilden är tagen från hallen/”köksön” ut mot sovrummen. Bakom väggen där braskaminen står är “master bedroom” och mitt emot är Moalies rum. Dörren som syns rakt fram är Natalies rum.
Det var endast på jul vi hade soffan så här, för att granen skulle få rum. I vanliga fall står soffan lite snett ungefär från där granen står nu ut mot lillatoan. Vi vill nämligen inte ha någon korridor känsla.


Bild från vardagsrummet från motsatta delen av huset. Den här bilden är alltså tagen från sovrumsdelen ut mot hallen. Dörren rakt fram är grovköket. Bakom granen skymtar mammas arbetsplats och till vänster i bild syns en liten del av köket.



Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *