Opererat mig!

Hej! Idag åkte jag med mamma, pappa och lillasyster Moalie till tandläkaren.
Jag va jätteledsen för jag visste inte vad som skulle hända och sånt. Jag fick bedövning o jag låg o blundade hela tiden. Sen när jag va färdig fick jag reda på att dom hade OPERERAT mig!!!!!! Dom hade typ gjort ett ”hack” i tandköttet så att en tand kunde komma fram (den ha inte kommit fram på ungefär 3 år)! Men nu är allt bra.

image

               Ni ser!?? Aoo! Hihi! Jag va bedövad så mycket så att halva min näsa också hade påverkats av bedövningen!

Godnatt, Nattis

2 reaktion på “Opererat mig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>