Min fAi??rstfAi??ding fyller 16 A?r

En av de lyckligaste dagarna i mitt liv var nAi??r jag som 19 A?ring fick ett positivt graviditetstest. Jag minns hur jag satt dAi??r hemma i lAi??genheten i EkenAi??s, SkAi??ldargA?rd och tittade pA? plusset som lA?ngsamt blev starkare och starkare. Och jag minns hur jag gick ut till hennes pappa och lyckligt visade testet och sa ”Du ska bli pappa!”. Lyckan var enorm! Det Ai??r sA? svA?rt att fAi??rstA? hur nA?got sA? stort kan bli sA? vAi??ldigt mycket stAi??rre fAi??r varje andetag, fAi??r varje leende, fAi??r varje upplevelse tillsammans. Att fA? uppleva hur den stora kAi??rleken till sitt ofAi??dda barn bara vAi??xer och vAi??xer till oanade hAi??jder fAi??r varje A?r man sjAi??lv lever.

Office Lens 20151227-110541
Under graviditeten hade hon brA?ttom ut. Jag flAi??gs i helikopter till Uppsala Akademiska sjukhus fAi??r att hA?lla koll pA? henne och utreda misstAi??nkt preklampsi. Jag och hennes pappa hade ett eget rum. Vi var bara dAi??r nA?gra dagar innan jag fick A?tervAi??nda till Ai??land. Min goda vAi??n sedan dagis, och klasskompis frA?n A?k 1-9, Jim, jobbade pA? sjukhuset och kom och hAi??lsade pA?. Jag har fAi??r mig attAi??min goda vAi??n sedan barnsben, Irene, kom pA? snabbvisit, men dAi??r Ai??r jag lite osAi??ker. Jag har fAi??r mig att jag var isolerad.

Efter besAi??ket i Uppsala, lugnade frAi??ken ner sig och sist och slutligen gick jag till och med nA?gra dagar Ai??ver tiden. Men till slut var hon alltsA? hAi??r, vA?r lilla skrA?llunge! <3

Office Lens 20151227-110812

Hon var vA?r, bara vA?r. Ai??lskade lilla tAi??s! SA? vacker, sA? ljuvlig, sA? himla bAi??st! Jag var 20 A?r, hennes pappa var 19. Hon Ai??r utan tvekan det bAi??sta vi har! Idag delar vi henne med mA?nga. Vi delar henne med hennes bonusfAi??rAi??ldrar och bonussyskon, med slAi??kt och vAi??nner…

PC270246

…och med killen som idag vAi??cktes med kaffe pA? sAi??ng och sA?ng tillsammans med henne. Men det Ai??r okej att dela henne med andra. Hon rAi??cker till oss alla. Och han, ja, han Ai??r vAi??rd henne, och jag Ai??r glad att det Ai??r just han som yrvaket fick blinka motAi??dagsljuset just idag!

Office Lens 20151227-110956

 

Ai??lskade unge, du bAi??r hela din vAi??rld i dina hAi??nder och du har tagit den med storm sedan du tog ditt fAi??rsta andetag! Tack fAi??r att jag fA?r beskA?da din resa. I bAi??rjan var jag delaktig i allt som hAi??nde. Idag blir jag mer och mer en avlAi??gsen, men mycket engagerad, A?skA?dare som med stolthet fA?r se dig erAi??vra nya erfarenheter och ge dig pA? nya Ai??ventyr.

Grattis pA? 16-A?rs dagen, Ai??lskade unge! Jag Ai??r stolt Ai??ver att just jag Ai??r din mamma!

Kram
mamma Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *