Dag 3

Nu har vi vinkat hejdå till Pargas och rest vidare till Raseborg.

Efter en snabbvisit vid Bondbirsn i Pargas, åkte vi till Skanssi för snabbshopping för att införskaffa bikiniunderdel åt Julina + ”sandaler” åt både Julina och Moalie. En snabbshopping som blev väääldigt utdragen och med mungipor som började nudda golvet på oss alla fem. Nå, Julina hittade till slut det hon behövde. Värre var det med Moalie. Jag behöver knappast säga att vi slutligen gav upp. 😉

Vid 4-tiden anlände vi till Ekenäs och vännerna T och Ts hus. Jag backade husvagnen på plats och sen bar det iväg tillbaka in till Ekenäs centrum för att få lite mat i oss. Tro det eller ej, men vi valde faktiskt KotiPizza! Jag var helt enkelt för lat för att ställa mig och laga middag i husvagnen.

Efter middagen tog vi oss ner till badstranden. Barnen njöt av ett svalkande dopp, medan jag och Nicke njöt av kvällssolen. Det verkar dock som om de ekenäsiska flygmyrorna attraheras av ålänningar…

Kvällen har spenderats tillsammans med T och Ts barn; T och T. Lilla T har visat oss deras fina häst och barnen har haft underhållning till max. 🙂

Imorgon bär det av till Borgbacken. Jag behöver knappast säga att barnen nästan längtar ihjäl sig… Jag däremot längtar inte det minsta. Hujedamej att behöva stå och se på när kidsen flyger och far och hjärtat mitt är i halsgropen! Nå, det här mammahjärtat behöver definitivt härdas, så det är nog bara att le och se glad ut. 🙂

Slutligen vill vi gratulera herr och fru Baarman, det vill säga Julinas pappa och bonusmamma till giftermålet! De busarna överraskade gästerna på den stora fest de var gäster på, med att viga sig tillsammans med deras två andra döttrar. Stort grattis från oss och hörni, nästa gång ni gifter er, får ni nog lov att vara mindre hemliga så även Julina kan delta! 😉

Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *