Dag 2

Sista natten med gänget i Nagu. Imorgon drar vi vidare till Ekenäs, via Pargas.

Dagen började med lång frukost och umgänge hos faste Heidi med familj. Vid lunchtid packade vi oss in i bilen och åkte ”in till byn”. Efter att ha gått ett varv i hamnen, besökte vi fammo Cickans vackra grav. Lika jobbigt fortfarande för mig att se ner på gravstenen och inse att hon faktiskt aldrig kommer tillbaka. Saknad, men aldrig bortglömd.

Under vår promenad genom byn, insåg vi att alla nagubor måste jobba, för Nicke såg inte en enda människa han kände. Glass hann vi oxå med innan det bar av till stranden för en liten simtur i det väldigt kalla vattnet; 23 grader. Vi är ju en aning bortskämda vi med 27-28 grader hemma i Bamböle. 🙂

Efter stranden tog vi en snabbis in till faffa Alvar och bonusfammo Mary innan det bar iväg tillbaka ”hem” till faster Heidi för middag. Kvällen har gått åt till umgänge, klädprovning för oss vuxna och lek i kubik för barnen.

Kusin John har satt myror i huvudet på grannflickan genom att först gå ut på promenad med hunden tillsammans med Natalie och presentera henne som sin flickvän och sedan ta med Julina nästa gång och säga att han bytt. 😀 Ja, inte är det lätt att vara ung här i Nagu och tråna efter snygga pojkar som verkar byta flickvän som om han hade betalt för det! 😉

Tack, snälla familjen Adolfsson, för en härlig tid här hos er! Och tack för att vi fått äta er ur huset! Hoppas vi ses snart igen!

Kram


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *