Dag 2

Sista natten med gAi??nget i Nagu. Imorgon drar vi vidare till EkenAi??s, via Pargas.

Dagen bAi??rjade med lA?ng frukost och umgAi??nge hos faste Heidi med familj. Vid lunchtid packade vi oss in i bilen och A?kte ”in till byn”. Efter att ha gA?tt ett varv i hamnen, besAi??kte vi fammo Cickans vackra grav. Lika jobbigt fortfarande fAi??r mig att se ner pA? gravstenen och inse att hon faktiskt aldrig kommer tillbaka. Saknad, men aldrig bortglAi??md.

Under vA?r promenad genom byn, insA?g vi att alla nagubor mA?ste jobba, fAi??r Nicke sA?g inte en enda mAi??nniska han kAi??nde. Glass hann vi oxA? med innan det bar av till stranden fAi??r en liten simtur i det vAi??ldigt kalla vattnet; 23 grader. Vi Ai??r ju en aning bortskAi??mda vi med 27-28 grader hemma i BambAi??le. 🙂

Efter stranden tog vi en snabbis in till faffa Alvar och bonusfammo Mary innan det bar ivAi??g tillbaka ”hem” till faster Heidi fAi??r middag. KvAi??llen har gA?tt A?t till umgAi??nge, klAi??dprovning fAi??r oss vuxna och lek i kubik fAi??r barnen.

Kusin John har satt myror i huvudet pA? grannflickan genom att fAi??rst gA? ut pA? promenad med hunden tillsammans med Natalie och presentera henne som sin flickvAi??n och sedan ta med Julina nAi??sta gA?ng och sAi??ga att han bytt. 😀 Ja, inte Ai??r det lAi??tt att vara ung hAi??r i Nagu och trA?na efter snygga pojkar som verkar byta flickvAi??n som om han hade betalt fAi??r det! 😉

Tack, snAi??lla familjen Adolfsson, fAi??r en hAi??rlig tid hAi??r hos er! Och tack fAi??r att vi fA?tt Ai??ta er ur huset! Hoppas vi ses snart igen!

Kram
Mamma Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *