Dag 1

Ai??nnu en natt Ai??r kommen. Ai??skan vi vAi??ntade oss drog vidare till Pargas och hAi??ll sig pA? lagom avstA?nd frA?n oss.

Idag har det varit umgAi??nge hela dagen. Alla syskon Fagerlund har varit samlade med sina familjer, sA? totalt har vi varit 8 vuxna och 12  barn och 2 bebismagar. 🙂 Det Ai??r inte ofta vi alla kan ses eftersom 1 familj bor i Norge, vi pA? Ai??land och 2 familjer hAi??r.

Bara hann vi med nere vid Jessicas stuga innan middagen. Heidi hade lagat mat A?t oss alla med olika dieter och allergier. MakaronilA?da varav en glutenfri, en vegetarisk, en vanlig och en broccoligratAi??ng. Supergott!

Det har varit en riktigt fin dag och nu kAi??nns sAi??ngen vAi??ldigt lockande.

Sov gott!
Mamma Miina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *