Mina tankar…

Livet… Vad handlar livet om? Handlar det om vem som är rikast, vem som har snyggast kläder och allt däremellan?

Ingen vet säkert men en sak vet vi! Ta vara på tiden. Slösa inte bort den med onödigt tjafs, att trycka ner dig själv och andra och så vidare.

Gör som jag; Sätt dig ner och skriv ner tio eller fler saker du vill göra innan du dör och dela inte med dig av din lista. Behåll den för dig själv och granska den en dag i veckan. Jag säger inte varför du skall granska den för det får du bestämma själv. Använd dina tankar och idéer för att få fram vad du vill göra. Det gäller inte bara din lista utan allt du gör ungefär.

Du kan inte bara sitta där inne på en stol och tänka:  Jag ska bara… Om en liten stund… osv. Du skadar dig själv!

Se det såhär istället: Om jag gör det här nu har jag tid över att göra något annat senare… Du kommer märka att du mår mycket bättre då.

 

Mitt första inlägg på familjebloggen tänkte jag igenom länge innan jag skrev. Jag ville skriva något som fick er att tänka om. Lyckades jag?

Själv älskar jag att läsa blogginlägg som verkligen berör mig och inlägg som förändrar läsarna. Det är min åsikt. Ingen kan ändra på det förutom jag själv. Inte du, inte mamma, pappa, syster, kompis, mormor, morfar osv. Bara jag!

Tack för att du läste och jag hoppas innerligt att du gillade det du läste och att du sprider budskapet på ditt sätt. Du får tolka det som du vill.

Glöm inte att kika in min blogg som du hittar här!

Kramar från Natalie

 

 



One thought on “Mina tankar…

  1. Wow! Min älskade dotter, du borde verkligen dela med dig av din förmåga att uttrycka dig i ord till andra!
    Puss från mamma

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *